Årjängs Marknad

X
Saknas

Välkomna till Årjängs marknad! Årjängs Marknad kan räkna med cirka 100 000 besökare under en marknadshelg. För att tillfredsställa förväntningarna erbjuds 700 platser till säljare av allehanda varor. Inte enbart utsocknes säljare kommer till Årjängs marknad. Även lokala företag bokar

 • Underhållning
 • Tivoli
 • Serveringstält
 • Nordmarkens Travbana
 • Musik
 • Disco
Datum saknas

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
18:00-01:00
Lördag
08:00-01:00
Söndag
08:00-18:00

Gamla riksvägen
67229 Årjäng

 • Årjängs marknad tar en paus och kommer tillbaka 2021.
  Årjängs marknad tar en paus 2020. Utifrån rådande omständigheter och myndigheternas rekommendationer gällande Covid-19 så har vi ingen möjlighet att arrangera årets marknad. Vi har valt att vänta så länge vi har kunnat med att ta beslutet om marknaden då vi vet att många knallar/säljare och även våra lokala föreningar har marknaden som en viktig inkomstkälla. Men nu har vi tagit beslutet att ställa in årets marknad.
  Årjängs marknad kommer tillbaka 17-19 september 2021. Då hälsar vi alla knallar/säljare, föreningar och besökare välkomna igen. Vi planerar även för en nyhet till nästa års marknad som vi tror kommer att bli mycket populär. Mer om detta kommer i början av nästa år.
  Med vänlig hälsning
  Årjängs marknadskommitté

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  5 × ett =

  Datum saknas för den här marknaden
  Du måste vara inloggad för att se marknadens bokningsvillkor och allmänna information

  Välkomna till Årjängs marknad!

  Årjängs Marknad kan räkna med cirka 100 000 besökare under en marknadshelg. För att tillfredsställa förväntningarna erbjuds 700 platser till säljare av allehanda varor.
  Inte enbart utsocknes säljare kommer till Årjängs marknad. Även lokala företag bokar plats för till exempel demonstrationer av nya produkter.

  En stor del av kommunens föreningsliv utnyttjar möjligheterna till försäljning av lotter. Den totala omsättningen är betydande.
  Marknadskommittén får ett överskott, vilket fördelas till föreningslivet i utbyte mot arbetsinsatser.

  Filtrera på sortiment:
  Sök Knalle/Utställare: