KB:s Julmarknad

X
Saknas

Varmt välkomna på Karlbergs bollklubbs andra julmarknad på Stadshagens IP! Första söndagen i december omvandlas Stadshagens IP till Stockholms mysigaste och roligaste julmarknad. Vi trollar fram glögg, julgodis och Tomten, samt bjuder på en härlig julstämning. Flera av våra ungdomslag

  • Skottävling
  • Rimstuga
  • Pepparkakshustävling
  • Musik
  • Minimatcher
  • Julgransförsäljning
  • Hantverk
Datum saknas

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
13:00-17:00

Stadshagens Idrottsväg
11245 Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

Finns inga bilder för den här marknaden
Datum saknas för den här marknaden
Du måste vara inloggad för att se marknadens bokningsvillkor och allmänna information

Varmt välkomna på Karlbergs bollklubbs andra julmarknad på Stadshagens IP!

Första söndagen i december omvandlas Stadshagens IP till Stockholms mysigaste och roligaste julmarknad.

Vi trollar fram glögg, julgodis och Tomten, samt bjuder på en härlig julstämning. Flera av våra ungdomslag kommer även medverka och sälja allt från julblommor till parmesan.

Förutom lagen kommer ett antal knallar stå och sälja sina kvalitetsvaror och den som drabbas av en kurrande mage kan vara lugn. På plats kommer det finnas foodtrucks och vi plockar även fram grillen en sista gång för säsongen och serverar hamburgare! Hagens Café omvandlas till en mysig våffelstuga där kaffe, marshmallows och lussebullar också kommer säljas.

I anslutning till julmarknaden anordnas den årliga KB-dagen där 1300 medlemmar kommer delta och närmare 2000 vårnadshavare kommer vara på plats. Vi förväntar oss alltså många besökare. Det vill ni inte missa!

Aktivitetsmässigt smäller vi upp ett lotteri och för den fotbollsugna kommer det finnas möjlighet att delta i minimatcher mot seniorlagen men också tävla i prickskytte och speedshooting!

Alla är välkomna och vi hoppas se er där!

 

 

Filtrera på sortiment:
Sök Knalle/Utställare: