Ramkvilla Marknad

X
Saknas

INSTÄLLT! Med anledning av Corona-virusets framfart och regeringens beslut att stoppa alla offentliga sammankomster och tillställningar med rådande restriktioner, har vi tagit ett beslut om att evenemanget ställs in. Vi ser fram mot att ses när restriktionerna förändras! Välkomna till

No items found
Datum saknas

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Höredavägen
574 74 Ramkvilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 12 =

Finns inga bilder för den här marknaden
Datum saknas för den här marknaden
Du måste vara inloggad för att se marknadens bokningsvillkor och allmänna information

INSTÄLLT!

Med anledning av Corona-virusets framfart och regeringens beslut att stoppa alla offentliga sammankomster och tillställningar med rådande restriktioner, har vi tagit ett beslut om att evenemanget ställs in.

Vi ser fram mot att ses när restriktionerna förändras!

Välkomna till Ramkvilla Marknad!

Lokala marknadsstånd blandas med långväga knallar. Det som säljs är bland annat växter, bakverk, marknadsgodis och hantverk. Knallestånd med kläder, mat och prylar. Föreningar och företag inom bygden har också platser på marknaden. För de yngsta finns ett litet tivoli. Under flera år har oxar visats upp av Yngve Henriksson från Repperda. Uppskattat bland både barn och vuxna.

Är detta din sida?

För att uppgifterna på din sida skall vara korrekta är det viktigt att vi kommer i kontakt med dig. Klicka på knappen för att skicka ett mejl till oss och ange ditt telefonnummer så ringer vi dig så snart vi kan.

Detta är min sida

Filtrera på sortiment:
Sök Knalle/Utställare: