Sthlm Street Food

X
Saknas

Välkomna till Sthlm Street Food i Kungsträdgården! Det är återigen dags för Sthlm Street Food med Food Truck-SM i Kungsträdgården, i Stockholm. Det blir en heldag med cirka 150 000 besökare och härlig festivalstämning. Sthlm Street Food är öppen för

  • tävling
  • Sweet Food Awards
  • Mat
  • Food Trucks
  • Food Truck-SM
Datum saknas

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Kungsträdgården
12580 Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =

Datum saknas för den här marknaden
Du måste vara inloggad för att se marknadens bokningsvillkor och allmänna information

Välkomna till Sthlm Street Food i Kungsträdgården!

Det är återigen dags för Sthlm Street Food med Food Truck-SM i Kungsträdgården, i Stockholm. Det blir en heldag med cirka 150 000 besökare och härlig festivalstämning.

Sthlm Street Food är öppen för allmänheten och efter tävlingsmomentet är besökarna välkomna att handla från de deltagande bilarna under hela lördagen. Vi planerar för en folkfest med DJs, utlottningar och andra happenings fram till kl 19.00 på lördagskvällen!

Food Truck-SM äger rum i samband med festivalen Sthlm Street Food i Kungsträdgåden i Stockholm. Food Trucks tävlar med sin egen mat, från ordinarie sortiment eller en ny rätt. Tävlingsrätten ska vara anpassad till ordinarie servering, dvs snabbt kunna serveras till många gäster. Vinnare ska efter tävlingen ta med vinnarrätten i sin ordinarie meny med samma recept som användes i tävlingen.

Nytt för årets upplaga är att vi öppnar upp för Sweet Food. Vad är Sweet Food? Det korta svaret är: allt som är sött och gott!
I år startar vi tävlingen Sweet Food Awards för att ta reda på vem som serverar den godaste avslutningen på en street food-måltid.

Varmt välkomna!

Filtrera på sortiment:
Sök Knalle/Utställare: