Vårmarknad på Jamtli

X
Saknas

Vårmarknad på Jamtli  – vårens inspirationshelg! Vårmarknaden på Jamtli arrangeras i maj 2019 för trettonde året av Hushållnings-sällskapet och Jamtli tillsammans. Grundtemat för marknaden är hus, hem och trädgård och är fylld med inspiration i form av föredrag, hantverksuppvisningar, lek,

  • Växter
  • Ponnyridning
  • Outdoormässa
  • Musik
  • Mat
  • Lokalproducerat
  • Körer
  • Karuseller
  • Hantverk
Datum saknas

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
11:00-17:00
Söndag
11:00-17:00

Museiplan
83128 Östersund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − två =

Datum saknas för den här marknaden
Du måste vara inloggad för att se marknadens bokningsvillkor och allmänna information

Vårmarknad på Jamtli  – vårens inspirationshelg!

Vårmarknaden på Jamtli arrangeras i maj 2019 för trettonde året av Hushållnings-sällskapet och Jamtli tillsammans. Grundtemat för marknaden är hus, hem och trädgård och är fylld med inspiration i form av föredrag, hantverksuppvisningar, lek, sång och musik. Marknaden hade i fjol drygt 100 utställare och över 6100 besökare.

Vi fortsätter att utveckla marknaden vidare med tema klimat, omställning, energi och miljö. Det övergripande temat i år är ECO-Living. Den bärande utvecklingstanken är att lyfta begreppet HUSHÅLLNING och Hållbarhetsfrågor och låta marknaden utvecklas från att vara enbart en salumarknad med fokus på hus, trädgård och hantverk till att samtidigt lyfta tankar som Hushållning och Hållbarhet i stort och smått. Det är frågor som berör och intresserar allt fler och som på ett naturligt sätt anknyter till marknadens ursprung med hantverk, hus och hem. Det är där det största arbetet för vårt klimat kan göras.

Vårmarknaden är vårens största besöksanledning till Östersund, där mixen mellan möjligheten till shopping, rådgivning och underhållning är attraktionskraften. Hit kommer besökaren för att köpa presenter till konfirmation, morsdag, bröllop och studenten. Besökarna kommer även för att få råd och inspiration om odling i norr, lyssna på intressanta föreläsningar kring hållbar utveckling, eller för att lära sig mer om renovering av gamla och nya klimatsmarta hus.

Årets program håller på att utarbetas nu och du kommer kunna läsa mer om det framöver våren i marknadsföring och på Jamtlis hemsida.

Vårmarknaden fick i fjol sällskap av en friluftsmässa som blev succé. Den kommer även i år att vara i de norra delarna av Jamtli. Där kommer det att arrangeras en utomhusmatlagnings tävling. Produkterna i denna tävling skall komma från Jämtland.

Entré vuxen: 100 kr. Barn och ungdom t o m 18 år gratis i vuxens sällskap.

Filtrera på sortiment:
Sök Knalle/Utställare: